Sams Field hundefoder

Sams Field hundefoder er eksklusivt hundefoder af øverste hylde. Med det store udvalg fra Sams Field har du muligheden for at give din hund en velfortjent smagsoplevelse samt præcis den næring den har brug for.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.


Fordelene ved Sams Field hundefoder

Fordelene ved hundefoder fra Sams Field er mange, vi forsøger herunder at opsummere de primære kort:

  • Uanset produktet, får hunden en smagsoplevelse i topklasse, når du køber det eksklusive hundefoder fra Sams Field. Den gode smag er vigtig – for hunde skal også spise godt, ligesom vi skal.
  • God ernæring. Der er mange gode ernæringsstoffer i Sams Field hundefoder, som netop er deres primære fokus. Således er du sikker på deres produkter opfylder din hunds ernæringsbehov.
  • Mange gode og forskellige smagsvarianter. De mange gode og sunde smagsvarianter gør, at din hund kan vælge og vrage. Der skal nok være en af smagsoplevelserne, hunden vil kunne kalde livret. Samt vil der også være en variant der passer til netop din hunds behov, om den er gammel eller ung.

Giv din hund forskellige smagsvarianter

Med Sams Field hundefoder er der skabt en unik opskrift, hvor der er fokus på gode råvarer, som respekterer hundes ernæringsbehov. Herunder kommer vi ind på af de råvarer de bruger i deres produkter, som tilsammen udgør deres fantastiske hundefoderprodukter:

Majs

Majsen bidrager med gode kulhydrater, som giver hunden energi. Der er en masse fuldkorn i majssmagen, som rummer fiber-, vitamin- og fedtsyrekilder. Råvarerne er uden GMO, som står for genmodificerede organismer. Det betyder, at de er langt mere naturlige i smagen og effekten.

Laks

Godt til de små hunde, fordi der er masser af protein i dette. Den giver vigtige aminosyrer og skaber muskelvækst. Det er med til at sikre også en vis pelskvalitet og er med til at bevare hundens velbefindende. Bidrager med autentisk og velsmagende smag.

Kartofler

Kartoflerne er lavet i en forarbejdet udgave. Det er en god kilde til energi med lavt glykæmisk indeks. Det er en sund og naturlig energikilde, hunden får af kartoffelsmagen, som kan blive taget i brug på en effektiv måde.

Ris

Ligesom majs er ris rig på energi. Og ligesom majs er det fyldt med fiber-, vitamin- og fedtsyrekilder. Men modsat majssmagen har det en helt anden smag – effekten af rissmagen er dog langt hen ad vejen den samme.

Lammekød

Endnu en proteinkilde, som er letfordøjelig. Det er ikke alle proteinkilder, der er lige letfordøjelige og da slet ikke lammekød. Lammekød bidrager med gode aminosyrer og sørger for muskelvækst, pelskvalitet og vedligeholdelse af hundens helbred.

Tomat

Godt, fordi det mindsker risikoen for hjerteproblemer hos hunden. Det er et godt middel, som beskytter hunden mod andre sundhedsmæssige problemer som hudproblemer.

Tørrede æbler

Til hunden, der har søde smagsløg og er godt, fordi ingrediensen her er en god og sund kilde til gæringsdygtige fibre.

Gulerødder

Her får man alt det naturlige i form af vitaminer, antioxidanter, mineraler, næringsstoffer med meget mere. Gulerødder er bl.a. godt, fordi de hjælper immunsystemet.

Frisk kyllingekød

En smagsoplevelse, der går lige ind hos de fleste hunde. Det er en letfordøjelig madkilde, som gør det nemmere for hunden at spise den og bidrager med gode, animalske proteiner.

Naturlig opskrift

Når det kommer til opskriften, som er taget i brug af Sams Field hundefoder, er der som sagt taget højde for hundens ernæringsbehov. Der er taget udgangspunkt i produkter der hver især tager højde for hundens race, alder og størrelse og hundenes forskellige behov for energi i forhold til aktivitetsniveau.

Der er brugt masser af kvalitetskød og animalske proteiner blandet med frugt- og grøntsags-ekstrakter med dertilhørende velfungerende elementer, som skaber en god fordøjelse og korrekt regulering af næringsstoffer i hunden.

I andre kornprodukter nedsættes fordøjeligheden, og næringsstofferne optages væsentligt langsommere. Opskrifterne i Sams Field hundefoder er anderledes. Risikoen for intolerance ved optagelse af maden er væsentligt mindre. Der er i det hele taget en nedsat risiko for negative reaktioner som følge af det lave indhold af kornsorter. Derfor er det mere sikkert at spise Sams Field hundefoder end andre hundefoderprodukter.