Hundeudstyr i kvalitet uden sidestykke

Udstyr fra Extreme Dog Gear er state of the art. I mere end 17 år har det været deres mål at producere verdens bedste hundehalsbånd, hundesnore, træningsudstyr og seletøj til sport og outdoor-aktiviteter.

Tidligere leverede Extreme Dog Gear primært udstyr til sikkerhedsvirksomheder og k9-ekspeditioner, men besluttede at tilbyde deres overlegne kvalitet til private hundeejere. Extreme Dog Gear er specialiseret i holdbart og komfortabelt hundeudstyr, der kræver meget lidt vedligeholdelse. Alle deres produkter er håndlavet i Holland, og deres udstyr kommer i en bred vifte af iøjnefaldende farver.

Hundeudstyr designet til aktivitet

Extreme Dog Gear har skarpt fokus på at udvikle produkter, hvor kvalitet og pris går hånd i hånd. De har endda deres egen fabrik for at kunne imødekomme specifikke ordrer og variationer på form, størrelse, stil og farve.

Extreme Dog Gear er til dig, der leder efter gennemtestet hundeudstyr, der ikke går i stykker, når det bliver udsat for vind, vand og vejr, er holdbart og beskytter din hund mod nakkeskader. Alle toplag på halsbånd, hundeseler og snore er imprægneret mod UV-stråling, vand og snavs.

Har du tilmed en stor hund eller en meget aktiv hund, så leverer Extreme Dog Gear udstyr, der er specifikt designet til større hunde og som kan holde til deres aktivitetsniveau, når de træner hårdt eller tager ud på deres daglige gåture. Samtidig er det også udstyr, hvor designet er stilfuldt nok til at kunne fungere i topklasse ved hundeshow og andre præsentationer.

Holdbare hundehalsbånd, hundeseler og hundesnore

Extreme Dog Gear - hundeudstyr

Udstyret fra Extreme Dog Gear spænder vidt: Stærke hundehalsbånd og seler til sports-, arbejds- og beskyttelseshunde. Seler, der er modstandsdygtige over for olie, vand, uv-stråling, varme og kulde. Ekstremt holdbare, uv-strålings-, olie- og varmemodstandsdygtige halsbånd til private med specialudviklet, stærk og varmeresistent sytråd. Det er 100 procent bomuldsfri, UV-sikret og vandprøvet – det betyder, at det ikke mister sin styrke eller knækker, når det udsættes for solstråler eller vand.

Med udstyr fra Extreme Dog Gear kan din firbenede ven både nyde en komfortabel sele, være sikker og se trendy ud på samme tid. Det er svært at finde meget bedre hundeudstyr end udstyret fra Extreme Dog Gear.

Vi har også eneret på K9 Crew hundeudstyr. Læs mere her.