Håndlavet hundeudstyr i verdensklasse

K9 Crew er specialister i alle typer produkter til hunde: Halsbånd, snor, seler, hundelegetøj og specialudstyr til sikkerheds- og arbejdshunde.

Det helt særlige ved K9 Crew er, at alt deres udstyr er håndlavet. Sådan har det altid været. Som kunde giver det dig holdbare materialer, hands-on kvalitetssikring og unikke standarder for det hundeudstyr, der kommer på markedet.

Eneret til hundeudstyr fra K9 Crew

K9 Crew er en familievirksomhed, der blev grundlagt ud fra hundeudstyrsmærket EL PERRO. De ejer stadig begge brands og har haft virksomheden siden 2010.

De indgår partnerskaber med andre mindre virksomheder, så de kan fokusere på at designe innovative produkter. Sådan sikrer de, at deres kunder får et objektivt og uafhængigt bud på, hvilke produkter der er det rigtige til deres hund.

K9 Crew sælger ingen af deres produkter på Amazon, eBay eller andre websites. Det betyder, at det kun er muligt at købe produkter fra K9 Crew fra udvalgte salgsrepræsentanter, som har rettighederne i det enkelte land. Det sikrer, at kvaliteten og opfattelsen af K9 Crew fastholdes.

Det rigtige udstyr til din hund

Dogstyling er stolte af at forhandle de lækre produkter fra K9 Crew. Og som partner er vi forpligtet til at  rådgive ud fra dine behov, så du får det helt rigtige produkt til dig og din hund. Nedenfor er der et par eksempler på nogle af vores favoritprodukter fra K9 Crew.

  • K9 Crew selen. En forbedret udgave af den populære Julius k9 sele. Selen giver hunden større komfort. Det skyldes dels flere justeringsmuligheder, dels et bedre ”greb” på hundens bryst, fordi selen har en bedre brystplade end Julius k9 selen, der kun har en vandret strop.
  • K9 Crew Cobra Pro halsbånd. Et super halsbånd til professionelt brug. Halsbåndet fås med eller uden greb og er meget slidstærkt. Halsbåndet har desuden såkaldt cobralås, så du kan tage halsbåndet af og give det på ret hurtigt. 

Udstyret fra K9 Crew er udviklet til professionelle og er ideelt til træning. Ekspertisen fra arbejdet med professionelle hundeførere giver gennemtænkt, gennemtestet og gennemtænkt udstyr. Alt det stiller de til rådighed for private hundeejere, der ønsker det bedste for deres hund.

Vi har også eneret på Extreme Dog Gear hundeudstyr i Danmark, som du kan læse mere om her.