4cm Cobra Pro Hundehalsbånd (K9 Crew)

Fra: 299,00 DKK

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategori:

K9 Crew Cobra Pro hundehalsbånd er et yderst solidt halsbånd, som både du og din hund kan få stor gavn af.

Halsbåndet er originalt designet til militæret. Det siger meget om halsbåndets styrke og holdbarhed, da militæret kun accepterer det allersikreste og mest gennemtestede.

På grund af deres størrelse er det især hunde som schæfer, amerikansk bulldog og lignende, som er oplagte bærere af dette halsbånd.

Halsbånd med forstærket karabinhage

Halsbåndet er især godt i kraft af dets ‘cobra’ lås. Låsen er oprindeligt er en australsk karabinhage, som er designet til diverse outdoor aktiviteter.

Denne specielle cobra lås får halsbåndet til at ligne et bilsæde, hvilket også giver halsbåndet æstetisk karakter. Karabinhagen forstærker samtidig halsbåndet og gør det oplagt, når du og hunden skal bruge kræfter.

Lukkemekanisme med høj sikkerhed

Den særlige karabinhagemekanisme gør, at du lynhurtigt kan åbne og lukke halsbåndet. Det er godt af sikkerhedsmæssige årsager, og hvis du skal arbejde sammen med din hund på professionelt plan.

Uanset hvilken type hundeejer, du er, kan du få stor gavn af denne lukkemekanisme, da den er ideel til både nybegyndere og den meget øvede.

Det slidstærke halsbånd gør, at du kan arbejde professionelt med din hund, da halsbåndet kan holde til stor styrke fra din hunds side.

Størrelse

,

Vælg Farve