EDG Rope Double Dog Hundesnor – 2x50cm

159,00 kr.

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Har du to hunde, så ved du også, hvilken udfordring det kan være at holde styr på to snore.

Især i trafikken blandt andre fodgængere, hvor det er knap så belejligt, når hundene vil i hver sin retning. Men også i skoven, hvor linerne hurtigt bliver viklet ind i buskads og grene. Med en håndlavet Double Dog line fra Extreme Dog Gear, gør du gåturene væsentligt nemmere for dig selv.

Linen er ét langt reb, hvor der for hver ende sidder en kraftig karabinhage. Karabinhagerne fæstnes til hundenes halsbånd, og midt for sidder en ring til fæstning af den line, du holder fast i.

Slidstærk line til dine hunde

Rope Double Dog linen er lavet af 16 mm. klatrereb af højeste kvalitet. Så ligegyldigt hvor store og stærke dine hunde er, og ligegyldigt hvor meget de trækker i hver deres retning, holder linen til det. Hertil er den utroligt slidstærk, hvorfor du og dine hunde kan have glæde af den i mange år.

Alle produkter fra Extreme Dog Gear er er håndlavede produkter fra Holland i verdensklasse, og der bliver ikke gået på kompromis med hverken materialer eller produktion. Udstyr til hunde – liner især – handler ikke bare om komfort. Det handler om sikkerhed.

Vælg Farve

, , , ,

Længde